Volledig scherm
PREMIUM
Luuk de Jong tekende maandag een contract tot 2023 bij Sevilla. Zijn transfer brengt 15 miljoen in het laatje. © EPA

PSV kan aan de winkel na miljoenendeals

PSV kan vooruit na de afronding van de deals van Luuk de Jong en Angelino, waarvoor in totaal zo’n 27 miljoen euro binnenkomt. 

Vijftien miljoen euro is de totale transfersom die PSV incasseert voor Luuk de Jong. In de loop van de week komt daar nog eens twaalf miljoen euro bij, als de transfer van Angelino naar Manchester City is afgerond. PSV gaf ongeveer de helft alweer uit voor de aankoop van aanvaller Armindo Bruma, maar heeft drie weken voor de belangrijke start van het seizoen (tegen FC Basel) nog geen nieuwe verdedigers aan boord. 

  1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9300 stemmen