Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel en Erik ten Hag. © Soccrates/BSR Agency

PSV kan baat hebben bij Amsterdams succes

PSV kan baat hebben bij het internationale succes van Ajax, al lopen de Amsterdammers – gemeten in absolute bedragen – verder weg.

Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV was er dinsdagavond snel bij om Ajax te feliciteren met het bereiken van de kwartfinales van de Champions League. Zelf zag hij die mijlpaal bij zijn broodheer drie jaar geleden nipt aan zich voorbij gaan, toen PSV het hoofd moest buigen na een strafschoppenserie bij Atlético Madrid. Het kampioenschap van twee maanden later vergoedde veel en zorgde voor een nieuwe Champions League-campagne, met de bijbehorende miljoenen.

  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV