Volledig scherm
Luciano Narsingh schiet de 2-1 binnen. © Pro Shots

PSV kan het niet bijbenen en verliest van Bayern München

MÜNCHEN - PSV heeft woensdagavond op bezoek bij Bayern München niet kunnen verrassen. In de Allianz Arena werd het 4-1 voor de thuisploeg

PSV staat door de nederlaag in het derde groepsduel van de Champions League nog altijd maar met een puntje. Overwinteren in het kampioenenbal is daardoor een haast onmogelijke opgave geworden. PSV vecht nog met Rostov om de derde plek in de groep, die recht geeft op Europa League-voetbal.

In de eerste, beslissende twintig minuten werd PSV compleet weggeblazen door FC Bayern. De Duitsers kwamen met 2-0 voor door doelpunten van Müller en Kimmich. In die fase kwam PSV, dat in een 4-3-3 formatie opereerde, nog goed weg. Bayern liet enkele grote kansen onbenut. Na een half uur ging de storm liggen, waardoor de ploeg van Phillip Cocu wat beter in de wedstrijd kwam.

Het was Narsingh die op slag van rust werd weggestuurd en met een fantastische diagonale knal zorgde voor de 2-1. Zowaar zag de ruststand er hoopgevend uit. Snel in de tweede helft kreeg PSV ook beste kansen. Luuk de Jong en Pereiro zorgden echter niet voor de gelijkmaker. Bayern kreeg de hele wedstrijd lang kansen en zou ook nog twee keer scoren. Eerst was het Lewandowski, in de slotfase zorgde Robben met een kopbal nog voor de 4-1.

PSV