Ricardo Rodriguez
Volledig scherm
Ricardo Rodriguez © LAPRESSE

PSV kan nog niet voldoen aan salarisvoorstel van Ricardo Rodríguez

Het al wekenlang lopende transferdossier van Ricardo Rodríguez wacht nog steeds op een ontknoping. PSV heeft de 27-jarige linksback een voorstel gedaan dat nog niet is geaccepteerd en mogelijk duurt het nog dagen voor een definitief antwoord volgt. De Eindhovense club kan vooralsnog niet aan de salarisvoorstellen van Rodríguez voldoen. Wel kan PSV met zijn huidige club AC Milan een akkoord bereiken. 

PSV had eerder concurrentie van Fenerbahce, maar die club kan momenteel geen spelers aantrekken vanwege financiële restricties. PSV is wel bereid om Rodríguez over te nemen van AC Milan, dat de speler graag van de loonlijst af wil hebben. De Eindhovenaren zijn echter niet bereid om totaal buiten het huidige salarisgebouw te treden voor de Zwitser. Onbekend is nog of PSV wil doorschakelen naar alternatieven als een deal met Rodríguez definitief afketst. Ook is niet bekend of PSV tot de laatste dag van de transferperiode wil wachten op hem. 

De afgelopen dagen was er daarnaast veel te doen om Gastón Pereiro, die misschien verkocht zou worden. PSV hoorde al dagenlang niets meer van zijn management, dat daarnaast totaal onbereikbaar bleek. Pereiro mag tot en met 31 januari niet meer spelen voor PSV, in de hoop dat er nog een transfer plaatsvindt. Het is de laatste kans voor PSV om nog iets aan de speler te verdienen, omdat zijn contract op 30 juni afloopt. 

PSV