Volledig scherm
PREMIUM
De meeste PSV'ers waren gematigd tevreden na de 2-2 in Utrecht. © Pim Ras Fotografie

PSV kan wel vooruit met ‘ploeterpunt’

PSV profiteerde maar gedeeltelijk van de uitglijder van Ajax in Almelo. De ploeg raapte zich na een inspiratieloze en slechte eerste helft bij elkaar en knokte zich naar een punt, waarmee PSV wel vooruit kan. 

Mark van Bommel deed na een tumultueuze strijd in stadion Galgenwaard erg zijn best om uit te stralen dat PSV een punt had gewonnen. De trainer zag zijn ploeg na een door overvloedige regenval mannelijke pot tegen FC Utrecht terugkomen. Een door velen al verloren gewaand duel. PSV zat een helft lang op een dood spoor, liep tegen een 2-0 achterstand aan en verdiende toch nog een punt na een tweede helft met meer druk vanaf de zijkanten. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV