Volledig scherm
Robert Lewandowski is blij met de 1-2 tegen PSV © ANP

PSV klaar in Champions League na nieuwe nederlaag tegen FC Bayern (video)

EINDHOVEN - PSV is uitgeschakeld in de Champions League nadat Bayern München dinsdag ook te sterk was in Eindhoven: 1-2.

De ploeg van Phillip Cocu kwam nog wel op voorsprong in eigen huis. Waar PSV in de voorgaande drie Champions League-duels telkens werd benadeeld door de arbitrage, viel het kwartje tegen Bayern eindelijk eens de andere kant op. Santiago Arias kon scoren vanuit buitenspelpositie en daarmee legde hij het fundament voor wat een magische avond moest worden. En even had het daar ook op geleken.

Bayern raakte de lat en de paal, en warempel, zelfs Arjen Robben vertoonde eens menselijke trekjes binnen de lijnen. Nog meer goed nieuws: de Bayern-vedette werd gewisseld na een uur bij een stand van 1-1. Robert Lewandowki had vóór rust de stand in evenwicht gebracht vanaf de stip, nadat Andrés Guardado hands had gemaakt in de eigen zestien.

Terwijl de PSV’ers op de toppen van hun kunnen speelden, geloofden de Duitsers het wel zo’n beetje. Bayern combineerde gemakkelijk en kwam ook na rust tot goede kansen. Het was Lewandowski die een kwartier voor het einde zorgde voor de 1-2. PSV was niet bij machte om Manuel Neuer nog eens te testen.

PSV vecht nog met Rostov voor overwintering in de Europa League. De Russen komen op 6 december naar Eindhoven toe.

PSV is uitgeschakeld in de Champions League nadat Bayern München dinsdag ook in Eindhoven te sterk was: 1-2. Keeper Remko Pasveer en middenvelder Bart Ramselaar over de wedstrijd

PSV

poll

De titel kan PSV niet meer ontgaan

De titel kan PSV niet meer ontgaan

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
4212 stemmen