PSV-supporters tijdens het duel met PAOK Saloniki op 14 juli.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV-supporters tijdens het duel met PAOK Saloniki op 14 juli. © ANP

PSV krijgt na thuisduels goed nieuws van de GGD

PSV staat aanstaande dinsdag voor de derde thuiswedstrijd in drie weken waar 23.500 toeschouwers welkom zijn. In aanloop naar het Champions League-duel met FC Midtjylland kreeg de club goed nieuws vanuit de GGD. Er zijn geen corona-besmettingshaarden te relateren geweest aan twee van die drie wedstrijden: PSV-PAOK en PSV-Galatasaray. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Berry van Aerle over zijn werk als PSV-scout, het verleden en het nu: ‘André Ramalho stond al 8 of 9 jaar op onze lijst’
  PODCAST

  Berry van Aerle over zijn werk als PS­V-scout, het verleden en het nu: ‘André Ramalho stond al 8 of 9 jaar op onze lijst’

  PSV-icoon Berry van Aerle is deze week de hoofdgast in de Peesjevee-podcast en vertelt onder meer over het werk dat hij nu doet, zijn verleden als speler en zijn kijk op het PSV van nu. Hij is inmiddels ruim 20 jaar in dienst bij PSV, zo kreeg hij onlangs intern te horen. Begin jaren tachtig kwam de Europees kampioen van 1988 als speler naar PSV en inmiddels is Van Aerle een van de profscouts van de club.
 3. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

PSV