Volledig scherm
Luuk Koopmans © BSR Agency

PSV laat keeper Koopmans naar ADO gaan, keuring aanstaande

Doelman Luuk Koopmans (25) vertrekt bij PSV. Hij reist woensdag dan eindelijk af naar Den Haag om bij ADO een medische keuring te ondergaan. Daarna proberen partijen een geplande transfer rond te maken. De goalie keek al weken uit naar de overstap en wil graag laten zien dat hij in de eredivisie thuis hoort. 

De afgelopen weken hing een akkoord tussen PSV en ADO in de lucht, maar was een transfer nog niet rond. Dinsdag vonden de club elkaar en nu heeft ADO de keeper dus pas echt binnen. Vorig seizoen draaide Koopmans op huurbasis een prima seizoen bij MVV, waardoor hij in Den Haag op de radar is gekomen. 

Koopmans mag dan wel afreizen naar De Hofstad, maar PSV houdt grotendeels grip op de transferrechten van de keeper, die nog tot juli 2020 onder contract staat in Eindhoven. 

  1. PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV had dinsdagavond ongeveer 15.000 kaarten verkocht voor het duel met Apollon Limassol van donderdagavond. De club hoopt de komende dagen op een inhaalslag en in ieder geval op 20.000 toeschouwers uit te komen, zodat alsnog sprake is van een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren in de race om het behalen van de groepsfase van de Europa League, tegen een goede tegenstander.

PSV