Volledig scherm
Laros Duartes © BSR Agency

PSV laat Laros Duarte definitief gaan, middenvelder tekent voor 3 jaar bij Sparta

Laros Duarte vertrekt bij PSV. De middenvelder tekent binnenkort een driejarige verbintenis bij Sparta. De kersverse eredivisionist huurde Duarte al sinds de winterstop en dwong met hem in de gelederen promotie naar het hoogste niveau af. 

Duarte was sinds 2015 actief in Eindhoven en wilde zelf ook graag bij Sparta blijven. Die wens gaat nu in vervulling. Samen met zijn broer Deroy speelt hij komend seizoen in de eredivisie bij de club waar hij opgroeide. 

De 22-jarige Duarte had nog een contract tot midden 2020 in Eindhoven. Sparta had bij de huur geen optie tot koop bedongen en koopt de verbintenis nu voor een bescheiden vergoeding af. 

  1. PSV-toezichthouders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PS­V-toezicht­hou­ders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PSV maakte deze week bekend dat Hans van Breukelen (62) terugkeert in de raad van commissarissen van de club. Voorzitter Jan Albers van het toezichthoudende orgaan is blij dat hij de voormalig succesdoelman weer wist over te halen. ,,Hans is iemand die de club van binnen en buiten kent en een PSV’er in hart en nieren is. Hij heeft alles meegemaakt als sporter en ook in zijn rol als commissaris bij PSV tussen 2010 en 2016 veel meegemaakt.”

PSV