Volledig scherm
Laros Duartes © BSR Agency

PSV laat Laros Duarte definitief gaan, middenvelder tekent voor 3 jaar bij Sparta

Laros Duarte vertrekt bij PSV. De middenvelder tekent binnenkort een driejarige verbintenis bij Sparta. De kersverse eredivisionist huurde Duarte al sinds de winterstop en dwong met hem in de gelederen promotie naar het hoogste niveau af. 

Duarte was sinds 2015 actief in Eindhoven en wilde zelf ook graag bij Sparta blijven. Die wens gaat nu in vervulling. Samen met zijn broer Deroy speelt hij komend seizoen in de eredivisie bij de club waar hij opgroeide. 

De 22-jarige Duarte had nog een contract tot midden 2020 in Eindhoven. Sparta had bij de huur geen optie tot koop bedongen en koopt de verbintenis nu voor een bescheiden vergoeding af. 

  1. Watford toont interesse in PSV-middenvelder Gastón Pereiro

    Watford toont interesse in PS­V-middenvel­der Gastón Pereiro

    Langzaam maar zeker komt het transferspel rondom Gastón Pereiro op de wagen. De middenvelder van PSV is door zijn zaakwaarnemer Paco Casal aangeboden bij AC Milan, maar er zijn meer clubs die interesse hebben getoond. Onder meer het Britse Watford is een van de gegadigden om Pereiro in te lijven en de leiding van die club heeft inmiddels met Casal gesproken. Er ligt nog geen bod bij PSV, dat voorlopig de ontwikkelingen moet afwachten.

PSV