Jarrad Branthwaite (rechts) en Sávio.
Volledig scherm
PREMIUM
Jarrad Branthwaite (rechts) en Sávio. © Pro Shots / Marcel van Dorst

PSV laat nieuwelingen nog thuis en mist aanvallende troeven voor cruciale tweestrijd met AS Monaco

PSV is maandagmorgen met 22 spelers op het vliegtuig gestapt richting Monaco, waar de ploeg van Ruud van Nistelrooij dinsdag direct een cruciale wedstrijd speelt. In de derde voorrondes van de Champions League moeten de Eindhovenaren af zien te rekenen met AS Monaco, dat volgende week voor de return naar Eindhoven komt. 

 1. Voormalig PSV-coach Sir Bobby Robson geëerd met gesponsorde fietstocht die eindigt in het Philips Stadion

  Voormalig PSV-coach Sir Bobby Robson geëerd met gesponsor­de fietstocht die eindigt in het Philips Stadion

  Enkele tientallen fans van voormalig PSV-coach Sir Bobby Robson brachten zaterdag een bezoek aan het Philips Stadion. Robson overleed vandaag precies 13 jaar geleden en wordt nog jaarlijks herdacht met een speciale fietstocht, waarvan de baten gaan naar de Sir Bobby Robson Foundation. Die zet zich in om bijvoorbeeld geld vrij te maken voor onderzoek voor het bestrijden van verschillende soorten kanker.
 2. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’

PSV