Volledig scherm
Armando Obispo © BSR Agency

PSV laat reserves ritme opdoen in België

PSV heeft in een geheim oefenduel met Royal Antwerp FC de reserves en invallers van de A-selectie ritme laten opdoen. Tegen de Belgen speelde PSV gelijk: 0-0. 

Bij PSV bleef de basis van zondag uit het duel met FC Utrecht aan de kant. De invallers Cody Gakpo en Mohammed Ihattaren kwamen wel in actie, net zoals bijvoorbeeld Érick Gutiérrez en Donyell Malen. 

Onder anderen voor Armando Obispo en Dante Rigo, die de afgelopen maanden amper in actie kwamen, was het goed om speelritme op te doen. Zij maakten nauwelijks wedstrijdminuten omdat ze op maandag niet bij Jong PSV kunnen spelen als ze in het weekend op het wedstrijdformulier bij het eerste elftal staan. 

  1. Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belangrijkste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belang­rijk­ste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    PSV staat voor de belangrijke ontmoeting met FC Utrecht en kan zaterdagavond na de interlandperiode weer aan de bak. Trainer Mark van Bommel gaf eerder aan dat een aantal spelers binnen zijn selectie qua niveau dicht bij elkaar zit en kreeg vrijdag de vraag welke invloed de interlandperiode en de belasting voor spelers (reizen, speeltijd) heeft op de keuzes die hij maakt. ,,Het belangrijkste is altijd wat je op het trainingsveld ziet als de spelers terug zijn”, zei de coach vrijdag in zijn persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
8691 stemmen