Volledig scherm
PSV onthult ook het ‘derde shirt’, dat gebruikt wordt in uitwedstrijden. © PSV

PSV lanceert groen 'streetstyle’ tenue in aanloop naar open dag en duel met VfL Wolfsburg

PSV lanceerde woensdag voorafgaand aan de open dag het zogeheten ‘derde shirt’, dat in uitwedstrijden soms gebruikt wordt. Samen met kledingpartner Umbro en een aantal supporters met inspraak is voor een groene kleur gekozen, waarbij naast de sponsornaam een aantal details het shirt PSV-accenten geeft. 

PSV organiseert woensdag de zogeheten fandag, waarbij in het gebied rond het Philips Stadion tal van activiteiten worden georganiseerd. In de middag zijn de spelers beschikbaar voor handtekeningensessies en ook in het stadion is er van alles te doen tijdens de open dag. 

Woensdagavond trapt PSV voor het eerst in het nieuwe seizoen af in het Philips Stadion, voor een vriendschappelijk duel met VfL Wolfsburg. Meer dan 30.000 kaarten zijn voor de wedstrijd uitgegeven. Volgende week dinsdag is PSV voor het eerst in officieel verband actief, als FC Basel op bezoek komt voor het eerste deel van het tweeluik in de tweede (van vier) voorronde van de Champions League. 

  1. PSV moet zich ook in slechte tijden als een topclub gedragen

    PSV moet zich ook in slechte tijden als een topclub gedragen

    Het kon niet uitblijven. Zoals een beursgenoteerd bedrijf in turbulente economische omstandigheden een winstwaarschuwing afgeeft, zo moest ook de leiding van PSV deze week na een aantal belabberde sportieve prestaties met de billen bloot. In dit soort dingen is het zakenleven soms best te vergelijken met topsport. Wie zijn doelen niet haalt, legt verantwoording af aan aandeelhouders respectievelijk supporters. Falen is balen, het is niet anders.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen