Tai Abed gaat voor drie jaar tekenen bij PSV.
Volledig scherm
Tai Abed gaat voor drie jaar tekenen bij PSV. © Pro Shots / Niels Boersema

PSV legt Israëlisch talent na succesvolle stage vast

PSV legt deze week de 17-jarige Israëliër Tai Abed voor drie jaar vast. Hij komt over van Hapoel Tel-Aviv en werkte eerder deze zomer succesvol een stage af in Eindhoven. 

 1. Fred Rutten had bij PSV het goede gevoel en liet kans bij Manchester United zitten: ‘Ik wil mijn kleinkinderen ook weleens zien’

  Fred Rutten had bij PSV het goede gevoel en liet kans bij Manchester United zitten: ‘Ik wil mijn kleinkinde­ren ook weleens zien’

  Assistent-coach Fred Rutten heeft zijn nieuwe baan als assistent-coach bij PSV met volle overtuiging aanvaard, zo liet hij zondag weten bij tv-zender ESPN. Hij is onder anderen gepolst door Erik ten Hag om (eveneens als assistent) mee te gaan naar Manchester United, maar ging daar niet op in. Hij kreeg tijdens een gesprek met Ruud van Nistelrooij een goed gevoel bij PSV en de aanstaand trainer van de club zelf.
 2. De eredivisie mag een klein beetje dromen van niet twee, maar zelfs drie vaste Champions League-tickets in 2024
  PREMIUM
  UITLEG UEFA-PLANNEN

  De eredivisie mag een klein beetje dromen van niet twee, maar zelfs drie vaste Champions Lea­gue-tic­kets in 2024

  De Champions League bestaat vanaf seizoen 2024-2025 uit 36 clubs, zo is deze week besloten in een vergadering van de UEFA. Er gaat financieel en qua opzet nogal wat veranderen in het toernooi, uitgerekend in een seizoen waarin het goed zou kunnen dat Nederland twee clubs mag inschrijven voor het hooftoernooi. En misschien wel drie, als het écht helemaal meezit en de eredivisie bijvoorbeeld vijfde staat op de ranglijst van Europese competities. Daarover later meer.

PSV