Michal Sadílek en Trent Sainsbury.
Volledig scherm
Michal Sadílek en Trent Sainsbury. © Pro Shots

PSV loot thuisduel met RKC Waalwijk in tweede ronde KNVB-beker

In de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker neemt PSV het in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. Dat wees de loting zaterdagavond uit. De wedstrijd wordt gespeeld op 30 oktober, 31 oktober of 1 november.

 1. Bekerduel in Maassluis blijkt ook voor PSV-2 routineklus

  Bekerduel in Maassluis blijkt ook voor PSV-2 routine­klus

  Met een eenvoudige 0-4 zege bij Excelsior Maassluis heeft PSV zich geschaard bij de laatste 32 ploegen in het bekertoernooi. Trainer Mark van Bommel stelde in Zuid-Holland zijn tweede elftal op en ook voor de reserves van PSV was het duel een routineklusje. Via goals van Cody Gakpo, Trent Sainsbury, Ramon Lundqvist en Nicolas Isimat-Mirin boekte het team een simpele zege. Alleen in de eerste minuut waren de amateurs een keer gevaarlijk geweest, maar een schot ging over het doel van Eloy Room.
 2. Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt
  PREMIUM
  OVERZICHT

  Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt

  Voor PSV houdt de voetbalreis die seizoen 2021-2022 heette vandaag op. De ploeg begon al op 21 juli in de vorige zomer, met een thuiswedstrijd tegen Galatasaray. Zondagmiddag is het gedegradeerde PEC Zwolle in Overijssel de tegenstander en speelt PSV met een totaal andere opstelling dan in die eerste wedstrijd tegen de Turken. Een vergelijking van de opstellingen leert hoeveel er bij PSV dit seizoen is veranderd.

PSV