PSV viert de thuiszege in de Europa League-groepsfase op Sporting Lissabon, afgelopen september.
Volledig scherm
PSV viert de thuiszege in de Europa League-groepsfase op Sporting Lissabon, afgelopen september. © Getty Images

PSV maakt veel jonge supporters blij met open training, drukte op De Herdgang

Het is geen vanzelfsprekendheid meer dat trainingen van PSV open zijn en dus grepen supporters dinsdag massaal de kans aan om een speciaal door de club georganiseerde publiekstraining te bezoeken. Naar schatting ruim 1.500 fans van PSV namen de gelegenheid te baat om de PSV'ers op het wedstrijdveld op De Herdgang aan het werk te zien. 

De PSV'ers deelden na de training volop handtekeningen uit en maakten zo veel jonge supporters blij, die tijdens de herfstvakantie hun slag wilden slaan. De toeloop was zo groot dat toeschouwers massaal op de Achtseweg-Zuid moesten parkeren. Bij PSV stond een groot aantal prominente A-selectiespelers op het veld, al ontbraken de internationals nog wel. Keeper Jeroen Zoet trainde ook weer mee, al was hij nog niet actief in de partijvormen. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV