Pro Shots / Thomas Bakker
Volledig scherm
© Pro Shots / Thomas Bakker

PSV mag komend weekend geen toeschouwers toelaten in het Philips Stadion

PSV speelt dit weekend tegen sc Heerenveen weer zonder publiek. Dat is de uitkomst van alle (veiligheids)overleggen met officiële instanties over de vraag of het verantwoord is om weer toeschouwers toe te laten. Uiteindelijk heeft het kabinet de knoop doorgehakt en mogen bij alle eredivisie-wedstrijden geen toeschouwers komen. In de huidige corona-situatie wordt dit nog niet als wenselijk gezien. 

 1. Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV
  PREMIUM

  Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV

  Wat kan Xavi Simons toevoegen aan PSV? Dat was bij zijn transfer vanuit Paris Saint-Germain een logische vraag, omdat het middenveld van de club al best druk bezet was. De ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt met hem de ideale speler aan boord te hebben die iets kan creëren in wedstrijden die zich vooral op de helft van de tegenstander afspelen. Tegelijkertijd bleek hij zaterdag in de counter tegen FC Emmen (4-1 winst) ook zeer slagvaardig.
 2. Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten
  PREMIUM

  Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten

  Zinderend, meeslepend en ongelooflijk tegelijk was het wat er dinsdagavond in het Philips Stadion gebeurde. De tweestrijd tegen AS Monaco draaide de afgelopen week uit op een voor PSV even absurde als prettige climax, omdat er in eigen huis met 3-2 werd gewonnen. Er ging een aantal dingen goed, anders had PSV het natuurlijk niet gered, maar er valt voor PSV ook enorm veel te verbeteren om volgende week in Glasgow beter voor de dag te komen.

PSV