Volledig scherm
PSV boekte vorige seizoen een gemakkelijke 0-3 zege © ProShots

PSV mag zich bewijzen tegen staartploegen

EINDHOVEN - In aanloop naar de kraker bij Ajax, vlak voor de winterstop, mag PSV zich tegen de staartploegen in de eredivisie bewijzen. Tussen die wedstrijden zit ook nog het belangrijke duel met FK Rostov, dinsdagavond. Daarin wordt duidelijk of PSV in februari nog in de Europa League speelt.

Eerst moet PSV dus zien af te rekenen met Roda JC, zaterdagavond in Kerkrade en volgende week zaterdag thuis met Go Ahead Eagles. Roda JC speelt al vijf weken op rij gelijk. In het Philips Stadion was het kwaliteitsverschil tussen beide teams in het bekertoernooi eerder dit seizoen groot (4-0). Trainer Phillip Cocu: "Voor dat duel heb ik nog wel met de groep besproken dat we tegen Roda JC geen goede reeks hadden staan. Wat we in de thuiswedstrijd lieten zien, zullen we nu ook uit moeten tonen."

Deze week kon Cocu zonder midweeks programma toewerken naar de wedstrijd in Limburg. "Even was er de tijd om wat andere accenten te leggen of om sommigen wat extra rust te geven." Tijdens de training van donderdag trainde het met dezelfde elf namen waarmee hij vorige week startte.

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (37%)
  • Nee (11%)
  • Te vroeg om te zeggen (52%)
1551 stemmen