Volledig scherm
© BSR Agency

PSV met Baumgartl naar Noorwegen, Luckassen ontbreekt

PSV reist vandaag met 21 spelers naar Haugesund, waar morgen het eerste duel in de derde kwalificatieronde in de Europa League op het programma staat. Verdediger Timo Baumgartl is erbij, Derrick Luckassen ontbreekt in de selectie.

Waarom Luckassen ontbreekt, is niet duidelijk. In de eerste competitiewedstrijd tegen FC Twente zat hij 90 minuten op de bank. Ibrahim Afellay en Toni Lato reizen ook niet mee naar Noorwegen. Alle drie de spelers trainen mee met Jong PSV. Voor Bart Ramselaar is er ditmaal wel plek in de PSV-selectie.

Selectie PSV

Zoet, Ruiter, Koopmans, Viergever, Dumfries, Rosario, Lozano, Gutiérrez, Pereiro, Boscagli, Hendrix, Baumgartl, Bruma, Bergwijn, Malen, Gakpo, Sainsbury, Sadílek, Ramselaar, Teze, Ihattaren.   

De wedstrijd tegen FK Haugesund is morgen om 19.00 uur. De return is volgende week donderdag in Eindhoven.

  1. Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mohamed Ihattaren is na zaterdagavond de jongste benutter van een penalty aller tijden in de eredivisie. De nog maar 17-jarige PSV’er werd de pingel gegund door Steven Bergwijn en Donyell Malen, die hem ook graag wilden nemen. Bergwijn benutte in het duel met Fortuna Sittard wel de eerste mogelijkheid vanaf elf meter, maar daarna mocht Ihattaren aanleggen voor de 4-0. Het was zijn eerste goal sinds het overlijden van zijn vader en na afloop verklaarde hij tegenover Fox Sports emotioneel dat elke goal voor hem is.

PSV