PSV met Ruud van Nistelrooij begonnen aan eerste training van het seizoen, aantal spelers ontbreekt nog wegens vakantie

VIDEOPSV is op De Herdgang aan het nieuwe seizoen begonnen. Trainer Ruud van Nistelrooij staat deze maandag voor het eerst voor de groep. Er zijn nogal wat veranderingen. Wat is de eerste indruk, welke versterkingen komen er nog en wie verlaat de club? Blijf hier op de hoogte van de verrichtingen op de eerste training.

 1. De kop is eraf voor Ruud van Nistelrooij en PSV, die op snelle transfers hoopt en zijn keeper looft: ‘Dit is wat je binnen wilt halen’
  PREMIUM
  OPENING SEIZOEN

  De kop is eraf voor Ruud van Nistel­rooij en PSV, die op snelle transfers hoopt en zijn keeper looft: ‘Dit is wat je binnen wilt halen’

  PSV heeft zaterdag voor het eerst geoefend in het nieuwe seizoen, onder de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij. De coach hoopt op snelle versterkingen, die voor het trainingskamp in Duitsland (4 juli tot en met 10 juli) al kunnen aansluiten. ,,We hebben profielen opgesteld en hopen de daaraan gekoppelde spelers te kunnen toevoegen.”
 2. Waarom PSV brood ziet in het huren van talentvolle tieners: Savinho en Simons naderen stap naar Eindhoven
  PREMIUM
  HUURTRANSFERS

  Waarom PSV brood ziet in het huren van talentvol­le tieners: Savinho en Simons naderen stap naar Eindhoven

  Spreek in een Eindhovens café vol voetballiefhebbers het woord ‘huur’ uit en de kans op een aantal verbale explosies is groot. Het mondige deel van de PSV-achterban vraagt zich momenteel af of de club er wel goed aan doet om meerdere spelers op tijdelijke basis vast te leggen. Belangrijk bij het voeren van die discussie is dat huur anno 2022 niet meer sec het voor een jaar inlijven en daarna weer terugsturen van een speler is.

PSV