Volledig scherm
PREMIUM
Cody Gakpo, Denzel Dumfries en Steven Bergwijn © BSR Agency

PSV met Van Bommel op weg naar kantelpunt of kookpunt, trainer krijgt respijt

De lat moet en gaat omhoog voor het weer zo goed als fitte PSV, dat nu van cruciale wedstrijd naar cruciale wedstrijd gaat. 

Gaat de sportieve crisis bij PSV de komende weken naar het kookpunt of blijft een verdere escalatie van de sportieve ellende in Eindhoven uit? Trainer Mark van Bommel moet met zijn ploeg op zoek naar het ritme van de winst en heeft na zes tegenslagen op rij ongetwijfeld de drie zwaarste weken uit zijn korte carrière als coach achter de rug. De laatste overwinning dateert van 6 oktober (PSV-VVV, 4-1) en dat is zeer uitzonderlijk voor de club. Het is bijna dertien jaar geleden (!) dat PSV zeven officiële duels op rij niet won. 

  1. Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    PSV-trainer Mark van Bommel keek na opnieuw een bewogen week vrijdag vooruit op het duel van zijn club met Fortuna Sittard. ,,Wij móéten winnen”, gaf hij aan. Directeur Toon Gerbrands van PSV gaf eerder deze week een duidelijk signaal af, dat als een laatste kans voor Van Bommel en zijn staf kon worden geïnterpreteerd. ,,De situatie waarin wij zitten, is duidelijk. En Toon is duidelijk. Dat is hij altijd”, zei Van Bommel, die de directeur helemaal niets verwijt.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen