Roger Schmidt heeft Noni Madueke, Davy Pröpper en Cody Gakpo weer bij zijn groep, tegen PEC Zwolle.
Volledig scherm
Roger Schmidt heeft Noni Madueke, Davy Pröpper en Cody Gakpo weer bij zijn groep, tegen PEC Zwolle. © Pro Shots / Toin Damen

PSV mist trio tegen Zwolse nummer laatst, die volgens Schmidt beter is dan uit de ranglijst blijkt

PSV heeft zaterdagavond tegen PEC Zwolle niet de beschikking over Ritsu Doan, Ryan Thomas en Maxi Romero. Dat heeft trainer Roger Schmidt vrijdag gezegd in de persconferentie voor het duel met de ploeg van Art Langeler. PEC heeft op dit moment nog maar een punt en met een uitwedstrijd tegen PSV in het verschiet is dat geen best perspectief. 

 1. PSV gaat in december lang naar de Spaanse zon om zich voor te bereiden op het tweede deel van het seizoen
  PREMIUM
  TRAININGSKAMP

  PSV gaat in december lang naar de Spaanse zon om zich voor te bereiden op het tweede deel van het seizoen

  PSV start in december weer op met de trainingen en belegt volgende maand ook een uitgebreid trainingskamp in Spanje. De ploeg heeft een tiendaagse gepland om een goede basis te leggen voor de tweede seizoenshelft. Dit moet gebeuren in Marbella, waar PSV begin dit jaar ook al naar toe zou gaan. Destijds ging het trainingskamp niet door vanwege coronaperikelen.
 2. Hoe Xavi Simons naar een bijzonder Oranje-debuut toegroeide, mede dankzij zijn transfer naar PSV
  PREMIUM
  PROFIEL

  Hoe Xavi Simons naar een bijzonder Oran­je-de­buut toegroeide, mede dankzij zijn transfer naar PSV

  Hij moest er tijdens het WK bijna vier volle wedstrijden op wachten, maar zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Xavi Simons is vanaf nu voor de rest van zijn leven Oranje-international. Een kwartier voor tijd mocht hij tijdens het WK-duel tussen het Nederlands elftal en de Verenigde Staten invallen. De ploeg van Louis van Gaal plaatste zich daarin voor de kwartfinales van het WK.