Volledig scherm
PREMIUM
© BSR Agency

PSV moet buiten Eindhoven groei laten zien

PSV hervat morgen de competitie en kan direct laten zien dat de groei van de afgelopen twee maanden zich ook vertaalt naar resultaten in uitduels met de nationale subtop.

Wie het vorige seizoen van PSV nog eens analyseert, ziet vrij snel waar het is misgegaan. Uitwedstrijden tegen concurrent Ajax en de subtoppers Feyenoord, AZ, FC Utrecht, sc Heerenveen en Vitesse leverden welgeteld drie punten op. Waar de kampioensploeg van seizoen 2017-2018 goed scoorde tegen de uitdagers in het linkerrijtje, ging het vorige jaargang net te vaak mis. Dit seizoen zal het dus vooral in de grotere stadions in ons land beter moeten om Ajax in de luren te kunnen leggen.

 1. Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Als er ooit een speler door de voordeur weg is gegaan bij PSV, dan is het wel Georginio Wijnaldum. Een man die het personeel van de club in 2015 mee liet delen in het succes van zijn transfer naar Newcastle United. Dat gebeurde met een even simpele als aardige en bijzondere geste, door iedereen een degelijke fles wijn te bezorgen. Absoluut geen decadentie of dikdoenerij, maar gewoon een puur gebaar uit dankbaarheid. Mooi, omdat de eenvoud van oprechte erkentelijkheid - net als in de normale wereld - niet altijd gewoonterecht is in de vluchtige voetballerij.
 2. Zaakwaarnemers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  Zaakwaarne­mers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  De kans dat linksback Toni Lato (21) na de winterstop nog bij PSV speelt, is de afgelopen weken een stuk kleiner geworden. Vanuit zijn zaakwaarnemerskantoor klinken inmiddels andere geluiden dan ruim een maand geleden. ,,Een vertrek bij PSV is logisch als Toni helemaal niet speelt”, zegt de woordvoerder van Toldra Consulting, waarbij Lato is aangesloten. ,,Als je geen enkele minuut maakt, gaat het natuurlijk niet goed.”

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

 • Eens (77%)
 • Oneens (23%)
9895 stemmen