Volledig scherm
PREMIUM
© BSR Agency

PSV moet buiten Eindhoven groei laten zien

PSV hervat morgen de competitie en kan direct laten zien dat de groei van de afgelopen twee maanden zich ook vertaalt naar resultaten in uitduels met de nationale subtop.

Wie het vorige seizoen van PSV nog eens analyseert, ziet vrij snel waar het is misgegaan. Uitwedstrijden tegen concurrent Ajax en de subtoppers Feyenoord, AZ, FC Utrecht, sc Heerenveen en Vitesse leverden welgeteld drie punten op. Waar de kampioensploeg van seizoen 2017-2018 goed scoorde tegen de uitdagers in het linkerrijtje, ging het vorige jaargang net te vaak mis. Dit seizoen zal het dus vooral in de grotere stadions in ons land beter moeten om Ajax in de luren te kunnen leggen.

  1. Sam Lammers is de nieuwe nummer een op het penaltylijstje van PSV: ‘Heel blij met deze pot’

    Sam Lammers is de nieuwe nummer een op het penalty­lijst­je van PSV: ‘Heel blij met deze pot’

    Spits Sam Lammers stond bovenaan op het penaltylijstje bij PSV en was tegen ADO Den Haag vanaf elf meter trefzeker. ADO-keeper Luuk Koopmans was nog dichtbij een redding, maar tot genoegen van Lammers leverde zijn inzet een treffer op. ,,Het maakt niet uit hoe hij erin gaat, als hij er maar ingaat”, zei een blije Lammers na afloop van de 0-3 zege van PSV in Den Haag. Hij, Ryan Thomas en Cody Gakpo scoorden.

PSV