Voorlopig is er geen voetbal in het Philips Stadion.
Volledig scherm
Voorlopig is er geen voetbal in het Philips Stadion. © Soccrates/BSR Agency

PSV moet planning compleet bijstellen, tot en met eind maart sowieso geen wedstrijden

Tot en met 31 maart zullen in Nederland geen officiële wedstrijden in het betaald of onbetaald voetbal plaatsvinden en daarmee moet PSV de planning compleet omgooien. De Eindhovenaren wisten al dat de thuiswedstrijd van dit weekend tegen FC Emmen afgelast zou worden. Het uitduel met Fortuna Sittard van volgende week zondag ligt er ook uit. 

  1. Nieuwe Serie A-ploeg van Jeroen Zoet aast ook op PSV’er Jorrit Hendrix

    Nieuwe Serie A-ploeg van Jeroen Zoet aast ook op PSV’er Jorrit Hendrix

    Jorrit Hendrix staat in de belangstelling van het Italiaanse Spezia. Keeper Jeroen Zoet trok onlangs al naar de nieuwbakken Serie A-club en ook Hendrix kan die kant uit. Spezia zal ook voor Hendrix niet de hoofdprijs hoeven te betalen, omdat hij nog maar een contract voor een seizoen heeft. Wel is de sportieve situatie van de middenvelder een andere dan die van Zoet, omdat hij waarde voor PSV kan hebben. Zoet was in principe reserve-goalie en mogelijk zelfs derde keeper.
  2. Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkingen’

    Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkin­gen’

    Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”

PSV