Volledig scherm
Bertalan Kun maakte zijn eerste goal ooit in het betaald voetbal. © Soccrates

PSV neemt afscheid van Jong PSV’er Bertalan Kun (20)

PSV heeft afscheid genomen van Bertalan Kun. De 20-jarige Hongaar en de Eindhovense club zijn niet tot overeenstemming gekomen over een nieuw contract. Kun speelde afgelopen seizoen regelmatig linksback bij Jong PSV en kon op meerdere posities uit de voeten. Hij maakte een belangrijke goal in het uitduel met Jong Ajax in januari. 

Kun speelde acht seizoenen in de jeugopleiding bij PSV en vertrekt transfervrij. Waar hij gaat tekenen, is nog niet bekend. Bij Jong PSV zijn dit seizoen ook Marlon Frey, Jaëll Hattu en Lennerd Daneels einde contract en zij gaan de jeugdopleiding van PSV allemaal verlaten. 

 1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”
 2. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

 • Armindo Bruma (6%)
 • Timo Baumgartl (48%)
 • Olivier Boscagli (2%)
 • Kostas Mitroglou (16%)
 • Ritsu Doan (28%)
9134 stemmen