Daniel Schwaab neemt na vier seizoenen afscheid van PSV.
Volledig scherm
Daniel Schwaab neemt na vier seizoenen afscheid van PSV. © BSR Agency

PSV neemt per direct afscheid van Daniel Schwaab, die ook salaris inlevert

Daniel Schwaab heeft in goed overleg per direct afscheid genomen van PSV. De club heeft de Duitser na vier seizoenen de ruimte gegeven om in zijn thuisomgeving nabij Freiburg te verblijven. Zijn contract loopt nog door tot eind juni, maar PSV speelt door de corona-crisis voorlopig geen wedstrijden meer en Schwaab hoeft daarom niet meer naar de trainingen op De Herdgang te komen. Hij levert net als de andere spelers salaris in, over zijn laatste twee maandsalarissen. 

 1. Tevredenheid over contractverlenging Teze bij PSV: ‘Hij heeft het verdiend’

  Tevreden­heid over contract­ver­len­ging Teze bij PSV: ‘Hij heeft het verdiend’

  Jordan Teze verlengt vrijdag bij PSV zijn contract tot medio 2024 en dat leidt in Eindhoven tot instemmende en tevreden reacties. ,,Hij heeft zijn nieuwe contract verdiend, als hij het heeft getekend”, vindt trainer Roger Schmidt. ,,Het is positief voor de club dat een jonge en getalenteerde speler langer aan PSV verbonden is. Ook voor hem is dat zinvol, omdat hij zich hier verder kan ontwikkelen.”
 2. PSV-icoon Harry van Raaij op 84-jarige leeftijd overleden
  PREMIUM
  video

  PSV-icoon Harry van Raaij op 84-jarige leeftijd overleden

  Voormalig PSV-voorzitter Harry van Raaij is in de nacht van zondag op maandag op 84-jarige leeftijd overleden. De timmermanszoon groeide tijdens zijn langjarige dienstverband bij de Eindhovense voetbalclub uit tot een van de grootste bestuurlijke voetbaliconen ooit uit de nationale geschiedenis. Van Raaij was tijdens zijn regeerperiode ongekend populair onder de PSV-achterban, waarmee hij nationale en internationale successen vierde.
 1. Samenvatting: PSV laat in Enschede twee dure punten liggen
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: PSV laat in Enschede twee dure punten liggen

  22 november
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

PSV