Volledig scherm
Menno Koch in het duel met AA Gent, namens KAS Eupen. © BELGA

PSV oefent in de winterstop tegen Eupen, de ploeg van Menno Koch

PSV ontmoet in de winterstop tijdens het trainingskamp in Qatar het Belgische KAS Eupen, de ploeg van voormalig PSV'er Menno Koch. Vorig jaar speelde de Eindhovense ploeg in Qatar tegen Club Brugge. 

PSV gaat van 4 tot en met 12 januari naar het Midden-Oosten en hervat na de winterse onderbreking op 19 januari het wedstrijdblok na de winter. Dat begint met een thuiswedstrijd tegen VVV. 

De winterstop lijkt op dit moment nog ver weg, nu de serie wedstrijden tot de kerstdagen eraan komt. PSV moet daarin zien te bewerkstelligen dat de ploeg in 2020 nog meespeelt voor de prijzen. 

  1. Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    PSV-trainer Mark van Bommel keek na opnieuw een bewogen week vrijdag vooruit op het duel van zijn club met Fortuna Sittard. ,,Wij móéten winnen”, gaf hij aan. Directeur Toon Gerbrands van PSV gaf eerder deze week een duidelijk signaal af, dat als een laatste kans voor Van Bommel en zijn staf kon worden geïnterpreteerd. ,,De situatie waarin wij zitten, is duidelijk. En Toon is duidelijk. Dat is hij altijd”, zei Van Bommel, die de directeur helemaal niets verwijt.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen