Volledig scherm
Mark van Bommel, trainer van PSV. © BSR Agency

PSV oefent in juli tegen FC Sion, Olympique Nice, Aris Saloniki en VfL Wolfsburg

Het voorbereidingsprogramma van PSV in juli is bekend. De ploeg start op 18 juni al met een combinatieteam van Jong PSV’ers en PSV'ers met trainen in Eindhoven, nog zonder de internationals. De meesten van hen sluiten een dag of tien later aan. Op 1 juli reist de ploeg naar Zwitserland, voor het trainingskamp in Verbier. 

Twee dagen later speelt PSV in Bagnes (nabij Verbier) al een oefenduel, tegen het Zwitserse FC Sion. Dat is de nummer acht van Zwitserland. Op zondag 7 juli volgt dan een duel met het Franse Olympique Nice in Vevey, eveneens in Zwitserland. Nice werd vorig seizoen zevende in de Ligue 1. 

Twaalf juli speelt PSV in Oosterhout (bij Breda) tegen Aris Saloniki, de nummer vijf van Griekenland. Weer vijf dagen later is dan de laatste oefenwedstrijd van de zomer, thuis tegen VfL Wolfsburg. De Duitsers eindigden vorig seizoen als zesde in de Bundesliga. 

OEFENPROGRAMMA PSV IN JULI: 

Woensdag 3 juli: PSV-FC Sion, tijdstip 19.00, locatie: Bagnes (Zwitserland)
Zondag 7 juli: PSV-Olympique Nice, tijdstip 19.00, locatie: Vevey (Zwitserland)
Vrijdag 12 juli: PSV-Aris Saloniki, tijdstip 19.00, locatie: Oosterhout (bij TSC)
Woensdag 17 juli: PSV-VfL Wolfsburg, tijdstip 19.00, locatie: Philips Stadion

 1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

  Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”
 2. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

  PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

 • Armindo Bruma (6%)
 • Timo Baumgartl (48%)
 • Olivier Boscagli (2%)
 • Kostas Mitroglou (16%)
 • Ritsu Doan (28%)
9167 stemmen