Volledig scherm
De PSV'ers voor de nieuwe spelersbus van de club. © ED

PSV onthaalt VDL-top, die samen met supporters nieuwe spelersbus aflevert

PSV begroette woensdagmiddag de directie van VDL, die samen met een kleine dertig supporters de nieuwe spelersbus afleverde op sportcomplex De Herdgang. Het is de bedoeling dat de PSV'ers vijf jaar van wedstrijd naar wedstrijd gaan in de door VDL geproduceerde touringcar. Ook Jong PSV en het vrouwenteam maken gebruik van de bus, via Kupers Touringcars. Al enige jaren verzorgt Kupers het busvervoer bij PSV. 

VDL is sinds dit jaar een van de hoofdsponsoren van de club, via de constructie waarbij Metropoolregio Brainport Eindhoven op het shirt van PSV staat. De regionale icoon in de maakindustrie verscheen woensdag met de topfunctionarissen van het bedrijf bij PSV. VDL-topman Willem van der Leegte, fervent supporter van de club en uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, was eveneens present. 

Hij kon de bus als het ware overdragen aan PSV-trainer Mark van Bommel en zijn selectie. ,,Wij zijn trots dat we de bus opnieuw ter beschikking mogen stellen”, zei hij onder meer. Veel VDL-werknemers zijn supporter van de club. ,,Eerder dit jaar hebben we ons verder verbonden aan PSV met het doel om Brainport meer en beter uit te dragen. We leveren daarbij graag onze bijdragen, omdat we dat een belangrijk doel vinden.”

Rik Elfrink over het laatste spelersnieuws bij PSV

PSV