Volledig scherm
Kinderen op de jaarlijkse fandag van PSV. © Irene Wouters

PSV ‘ontzorgt’ op stakingsdag in onderwijs en vangt 300 kinderen op

PSV ‘ontzorgt’ aanstaande vrijdag veel ouders door 300 kinderen op De Herdgang en in het Philips Stadion een sportief programma aan te bieden. De club geeft daarmee een creatief signaal af op de nationale stakingsdag in het onderwijs. 

De kinderen zullen op De Herdgang niet naar de training van de A-selectie kijken, omdat ze zelf een programma afwerken. Het is niet meer mogelijk om een kind voor de sessie op te geven, aangezien PSV ervoor gekozen heeft om ouders zelf te inviteren. 

De club vreesde dat de capaciteit bij een ‘open inschrijving’ niet toereikend zou zijn geweest en wilde geen kinderen teleurstellen. Daarom is ervoor gekozen om kinderen van medewerkers en sponsoren uit te nodigen. 

Luister naar het nieuws van vandaag

Dit en meer nieuws hoor je ook in ons dagelijkse bulletin. Luister hier naar Het Nieuws uit Brabant.

  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV