Volledig scherm
PSV traint vanaf dinsdag weer in aanloop naar het nieuwe seizoen. © BSR Agency

PSV opent dinsdag seizoen: Open training en loting voor Champions League-voorronde

Met een open training opent PSV dinsdagmiddag het nieuwe seizoen. Om 14.00 verschijnt de selectie van Mark van Bommel voor het eerst in de nieuwe ‘Brainport-trainingskleding’ op het veld. 

Het zal een combinatie zijn van PSV’ers en Jong PSV’ers, omdat de nodige internationals nog met vakantie zijn of zelfs nog actief zijn (Gastón Pereiro, Copa América). 

Even daarvoor is de loting voor de Champions League-voorronde. Om 12.00 wordt bekend of PSV in de tweede voorronde gaat spelen tegen Olympiakos of FC Basel. Ook over het vervolg is al een inschatting te maken, omdat er een ‘doorloting’ plaatsvindt. 

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen