Volledig scherm
PSV traint vanaf dinsdag weer in aanloop naar het nieuwe seizoen. © BSR Agency

PSV opent dinsdag seizoen: Open training en loting voor Champions League-voorronde

Met een open training opent PSV dinsdagmiddag het nieuwe seizoen. Om 14.00 verschijnt de selectie van Mark van Bommel voor het eerst in de nieuwe ‘Brainport-trainingskleding’ op het veld. 

Het zal een combinatie zijn van PSV’ers en Jong PSV’ers, omdat de nodige internationals nog met vakantie zijn of zelfs nog actief zijn (Gastón Pereiro, Copa América). 

Even daarvoor is de loting voor de Champions League-voorronde. Om 12.00 wordt bekend of PSV in de tweede voorronde gaat spelen tegen Olympiakos of FC Basel. Ook over het vervolg is al een inschatting te maken, omdat er een ‘doorloting’ plaatsvindt. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV