Volledig scherm
Remko Pasveer bij Vitesse, met technisch directeur Mohammed Allach. © Pro Shots

PSV pakt bijna half miljoen voor Pasveer

EINDHOVEN - Remko Pasveer verhuist voor een bedrag van ongeveer 450.000 euro van PSV naar Vitesse. De keeper wil in Arnhem eerste goalie zijn en heeft er vertrouwen in dat dat gaat lukken. 

Pasveer zegt in De Gelderlander dat dat uitzicht er in Eindhoven niet was. ,,Je kunt heel hard werken en trainen, maar zonder perspectief is er niets", weet Pasveer na drie jaar in Eindhoven. ,,Bij PSV had ik geen toekomst meer. Ik wil er alles uithalen. Ik wilde landskampioen worden met PSV. Dat is niet gelukt. Althans, niet zoals ik dat zie. Dan moet je spelen en dat was niet het geval. De periode bij PSV is niet geslaagd. Dan is het tijd om verder te kijken. Vitesse kwam op het goede moment voorbij."

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen’
  PREMIUM
  Champions League

  Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen’

  Wat een seizoen is het voor Pablo Rosario. Met 77 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en drie basisplaatsen in de eredivisie op zak begon hij in juni aan het nieuwe voetbaljaar bij PSV. Zonder druk of een hoog verwachtings patroon liet hij zich tussen de Zwitserse Alpen gelden bij het trainingskamp van zijn club. Vijf maanden later is de middenvelder international en vanavond speelt de 21-jarige Amsterdammer zijn zesde en voorlopig laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. ,,Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen”, benadrukte hij gisteren in Italië.
 2. ‘Voor Inter is dit een superbelangrijke wedstrijd, maar wij willen winnen’

  ‘Voor Inter is dit een superbe­lang­rij­ke wedstrijd, maar wij willen winnen’

  Ook al staat er voor PSV niets meer op het spel, de Eindhovenaren zullen Internazionale morgen in de laatste groepswedstrijd van de Champions League de overwinning niet cadeau doen. ,,Ongeacht waar je speelt en tegen wie je speelt: je moet altijd motivatie uit jezelf halen. Als je dat blijft doen, maakt het niet uit of je voor ‘niks’ speelt of niet’', zei trainer Mark van Bommel maandag op de persconferentie in Milaan.

PSV