Volledig scherm
Maximiliano Romero met technisch directeur Marcel Brands van PSV. © PSV

PSV probeert Maxi Romero nog in januari te halen en kijkt naar defensieve versterking

PSV probeert de komende dagen nog om de selectie voor de winter al te versterken met Maximiliano Romero. De Argentijn, die vorige week een contract tekende van 1 juli 2018 tot 1 juli 2023 wil zelf zo snel mogelijk aansluiten in Eindhoven en ook PSV is daar voorstander van, maar het kostenplaatje is op dit moment nog onderwerp van gesprek. 

Trainer Phillip Cocu wilde er gisteren tijdens zijn persconferentie voor PSV-Vitesse zelf niet zoveel over kwijt. "Zeg nooit nooit", gaf hij aan. 

PSV kijkt wel of de selectie in de komende winterstop nog versterkt wordt, maar Cocu gaf niet aan dat de club ergens concreet mee bezig is. "De achterhoede is wel onze dunst bezette linie", erkende hij. De club kijkt nu al en in januari verder of er in de grotere competities in het buitenland (Nederlandstalige) spelers over de rand vallen en misschien verhuurd mogen worden. 

Cocu is blij dat Romero in ieder geval komend jaar aansluit. "Marcel Brands en zijn team hebben hier keihard aan gewerkt. We denken dat we veel plezier aan hem gaan beleven en zijn blij dat hij bij ons zijn carrière wil vervolgen."

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schaduwschutter Pereiro blijft hard trainen na teleurstelling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Schaduw­schut­ter Pereiro blijft hard trainen na teleurstel­ling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Gastón Pereiro was tot zaterdagavond de laatste PSV'er die in een officieel duel in reguliere tijd een penalty had gemist. Op 22 januari 2017 ging zijn strafschop er in de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet in. Daarna werkte hij zich alsnog op tot de vaste strafschoppennemer van PSV, nadat eerst Siem de Jong een einde maakte aan een waar penaltycomplex van PSV en Marco van Ginkel zelfs uitgroeide tot een penaltyfenomeen.

PSV