Volledig scherm
Joshua Brenet in duel met Tom Boere van FC Twente. © ANP Pro Shots

PSV probeert nog linksback toe te voegen en wil ook verder met Brenet

PSV probeert dinsdag nog een linksback aan het huidige spelersarsenaal toe te voegen om de selectie te versterken. De club heeft een aantal mogelijkheden in gedachten en er is nog kans op een doorbraak, maar PSV had maandagavond laat nog geen doorbraak kunnen bereiken. 

Afgelopen zomer lukte het de Eindhovenaren op de slotdag van de transfermarkt niet om de gewenste versterking voor de defensie binnen te halen. Over de slagingskansen voor woensdagavond (de markt sluit dan, red.) wil nu niemand zich nog uitlaten bij PSV. 

Wel wil PSV verder met Joshua Brenet, rond wie op dit moment niets speelt. Een vertrek van de huidige linksback, die in de afgelopen 59 duels maar 1 keer verloor met PSV, was maandagavond niet voorzien voor deze transferperiode. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV
    PREMIUM

    Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV

    Wie PSV door de eredivisie ziet marcheren, vraagt zich soms af waar het dit seizoen nog mis kan gaan. Minstens twaalf keer winnen vanaf de competitiestart, dat lukte voorheen alleen Ajax (1995-1996) en PSV (1987-1988). Opvallend detail is dat deze teams allebei de finale van de Champions League (in 1988 nog Europa Cup 1) haalden, waar PSV nu uitgeschakeld lijkt. De ploeg kan zich waarschijnlijk volledig op de competitie richten. Welke gevaren zijn er nog voor PSV?

PSV