Shurandy Sambo in het eerste elftal van PSV, naast Jordan Teze (midden) en Fodé Fofana.
Volledig scherm
Shurandy Sambo in het eerste elftal van PSV, naast Jordan Teze (midden) en Fodé Fofana. © Pro Shots / Thomas Bakker

PSV probeert spijkers met koppen te slaan met Shurandy Sambo

PSV hoopt dit weekend opnieuw om rechtsback Shurandy Sambo (19) over te halen om een nieuw contract bij de Eindhovense club te ondertekenen. Hij is genegen om zijn ja-woord aan de club te geven, maar de zaak is nog niet rond. Zijn huidige contract loopt tot medio 2022. 

 1. Twan Scheepers kiest voor nieuwe functie bij FC Utrecht: ‘Hele mooie kans en die wil ik pakken’
  PREMIUM

  Twan Scheepers kiest voor nieuwe functie bij FC Utrecht: ‘Hele mooie kans en die wil ik pakken’

  Voormalig PSV-spits Twan Scheepers (50) heeft een nieuwe baan in het betaald voetbal te pakken. De Eindhovenaar wordt de komende twee jaar assistent-coach bij FC Utrecht, onder hoofdtrainer Henk Fraser. Bij zijn takenpakket hoort naast het assisteren van Fraser onder meer de begeleiding van spelers die vanuit de jeugdopleiding de stap naar de A-selectie zetten. Scheepers doet dat samen met de rest van de technische staf.
 2. De kop is eraf voor Ruud van Nistelrooij en PSV, die op snelle transfers hoopt en zijn keeper looft: ‘Dit is wat je binnen wilt halen’
  PREMIUM
  OPENING SEIZOEN

  De kop is eraf voor Ruud van Nistel­rooij en PSV, die op snelle transfers hoopt en zijn keeper looft: ‘Dit is wat je binnen wilt halen’

  PSV heeft zaterdag voor het eerst geoefend in het nieuwe seizoen, onder de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij. De coach hoopt op snelle versterkingen, die voor het trainingskamp in Duitsland (4 juli tot en met 10 juli) al kunnen aansluiten. ,,We hebben profielen opgesteld en hopen de daaraan gekoppelde spelers te kunnen toevoegen.”

PSV