Volledig scherm
Sam Lammers in actie. © Pro Shots

PSV: Sam Lammers is niet te koop

Uiterlijk in de loop van volgende week maakt Sam Lammers van PSV zijn keuze voor een nieuwe club. PSV wil hem verhuren en heeft volgens oom en zaakwaarnemer John Lammers aan geïnteresseerde clubs een duidelijke boodschap afgegeven: Lammers is niet te koop. En ook niet met een terugkoopgarantie of andere toeters en bellen. 

De 21-jarige Goirlenaar is bij PSV zeker nog niet opgegeven voor een rol in de punt van de aanval, maar vriend en vijand zijn het erover eens dat hij via meer speeltijd een hoger niveau moet bereiken. ,,Sam heeft een wedstrijd of vijf, zes achter elkaar een kans nodig en daarna is het fair om hem te beoordelen", vindt John Lammers. 

,,Hij is nu de opties aan het bekijken en ik verwacht op niet al te lange termijn een beslissing. Het belangrijkste is dat hij nu op het hoogste niveau minuten gaat maken." Grote vraag is natuurlijk waar dat zal zijn. Onder meer PEC Zwolle, sc Heerenveen, FC Emmen en VVV willen Lammers hebben. Mocht het Heerenveen worden, dan staat een eventuele deal volledig los van een mogelijke overgang van Denzel Dumfries naar PSV. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Puntertje van Lozano symbool voor moeizame wedstrijd van PSV’
    VIDEO

    'Puntertje van Lozano symbool voor moeizame wedstrijd van PSV’

    Het liep allemaal niet soepel bij PSV zondag in het duel met VVV-Venlo (0-1). Clubwatcher Rik Elfrink had tijdens de wedstrijd zelfs zijn twijfels of het nog wel goed zou komen voor PSV. ,,Dan moet het op een onconventionele manier misschien. Het puntertje van Lozano staat daar dan symbool voor. Meestal is het Luuk de Jong met het hoofd, dit keer Lozano die met een individuele actie voor PSV de wedstrijd beslist.”

PSV