Michal Sadílek en Érick Gutiérrez na de 0-4 nederlaag tegen AZ.
Volledig scherm
Michal Sadílek en Érick Gutiérrez na de 0-4 nederlaag tegen AZ. © ANP Sport

PSV scoort voor het eerst in 11 jaar in drie officiële duels op rij niet

Drie officiële duels op rij scoorde PSV inmiddels niet. Zowel in de wedstrijden tegen FC Utrecht (3-0), LASK Linz (0-0) en AZ (0-4) was er geen goal van de Eindhovenaren te begroeten. Dat gebeurde elf jaar geleden voor het laatst. Door blessures (Malen, Bergwijn, Ihattaren) was de aanval zondagmiddag ontmanteld. Desondanks had PSV met Bruma, Ritsu Doan en Cody Gakpo toch mannen van naam op het veld staan. 

  1. PSV wijst interesse in Jorrit Hendrix af en laat hem niet voor een appel en een ei gaan

    PSV wijst interesse in Jorrit Hendrix af en laat hem niet voor een appel en een ei gaan

    PSV heeft de interesse van het Italiaanse Spezia in Jorrit Hendrix vooralsnog weggewuifd. De directie van de Eindhovense club is zeker niet onder de indruk van het (huur)aanbod dat de nieuwbakken club uit de Serie A zou willen doen. PSV doet in dit transferdossier niks zolang er geen bedrag rond of iets onder de 3 miljoen euro op een fax of mail uit Italië verschijnt. Wellicht valt van dat bedrag nog iets af te knabbelen, maar heel veel zal het niet zijn.
  2. PSV-spits Sam Lammers wil naar Atalanta Bergamo en zorgt voor ergernis bij PSV

    PSV-spits Sam Lammers wil naar Atalanta Bergamo en zorgt voor ergernis bij PSV

    PSV-spits Sam Lammers is op weg om een toptransfer te maken naar Atalanta Bergamo. Zelf is hij al mondeling akkoord met een voorstel van de Champions League-deelnemer, maar PSV nog niet. De Italianen willen ongeveer zeven miljoen euro betalen voor Lammers en PSV vindt dat vooralsnog veel te weinig. De Eindhovense club stelt zich keihard op omdat PSV al uitging van een mondeling akkoord met de spits over een langer contract in Eindhoven.

PSV