Volledig scherm
Joël Piroe blijft bij PSV. © Edwin van Zantvoort

PSV slaat slag met behoud Piroe, aanvaller blijft tot 2022

PSV gaat ondanks flinke concurrentie van buitenlandse clubs spits Joël Piroe (19) in Eindhoven houden. De jeugdinternational zet op korte termijn zijn handtekening onder een nieuw contract. De aanvalsleider zal zich tot midden 2022 aan de club verbinden. 

Piroe sloeg aanbiedingen van tal van buitenlandse clubs af, waarbij het Italiaanse Juventus de meest serieuze gegadigde was. De Italiaanse club zag in hem een spits voor de toekomst en heeft Piroe tot zeer recent tal van keren benaderd, ook nadat hij al een paar keer ‘nee’ had gezegd. De 19-jarige aanvaller en zijn familie zien zijn toekomst bij PSV en Piroe wil graag in Nederland doorbreken. Technisch manager John de Jong van PSV is erin geslaagd om hem voor de club te behouden. Partijen zullen de samenwerking op korte termijn bekrachtigen. 

Naast Juventus waren ook andere binnen- en buitenlandse clubs geïnteresseerd, waaronder een club uit de Bundesliga (Mainz 05). Piroe wil zich op een carrière in Nederland richten en ziet PSV na een aantal mooie jaren in de jeugdopleiding als een club waar hij zich goed kan ontwikkelen en kansen kan krijgen. 

PSV