Volledig scherm
PREMIUM
Bruma op de bank. © Soccrates/BSR Agency

PSV slaat toe en trekt de knip voor Bruma

PSV slaat deze week toe op de transfermarkt en haalt de Portugese aanvaller Bruma. Daarmee wordt de Eindhovense aanval al versterkt voordat er bepalende spelers zijn vertrokken.

PSV lijft deze week de 24-jarige Portugese international Armindo Tué Na Bangna, oftewel Bruma in. Vandaag wordt de aanvaller medisch gekeurd en de Eindhovenaren willen hem morgen presenteren. Bruma komt voor 12 miljoen euro en enkele bescheiden bonussen naar PSV, dat hem overneemt van RB Leipzig. De club troefde deze week onder meer FC Porto af, dat ook vol voor de vleugelspits wilde gaan en tot de laatste seconde alle trucs uit de kast haalde om hem weg te houden uit Eindhoven.

  1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9302 stemmen