Johan Bakayoko en Érick Gutiérrez vieren de 2-2 van PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Bakayoko en Érick Gutiérrez vieren de 2-2 van PSV. © Pro Shots / Marcel van Dorst

PSV sleept aan de hand van Érick Gutiérrez en Luuk de Jong een zege voor de poort van de voetbalhel weg

Het Champions League-avontuur van PSV leek dinsdagavond voorbij. De Eindhovense ploeg had lang werkelijk niks te vertellen tegen AS Monaco, maar stond aan de hand van de Mexicaanse strijder Érick Gutiérrez en Luuk de Jong op. Nog altijd is hij een van de sterkste koppers van heel Europa, bewees de Achterhoeker.  

 1. PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigender verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands
  PREMIUM
  OPINIE

  PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigen­der verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands

  PSV speelt zondagmiddag in het eigen Philips Stadion tegen Feyenoord terwijl in de directiekamers sprake is van een bestuurlijke crisis. Bij de club huilde de raad van commissarissen deze maand niet om de in augustus verspilde Champions League-melk, maar is hard ingegrepen. John de Jong kreeg eerder deze maand een motie van wantrouwen aan zijn broek en is daarop vertrokken.
 2. PSV levert maar één Oranje-international, Simons naar Jong Oranje en El Ghazi open voor ‘Marokko’

  PSV levert maar één Oran­je-internatio­nal, Simons naar Jong Oranje en El Ghazi open voor ‘Marokko’

  PSV levert de komende interlandperiode maar één international aan de A-selectie van Oranje: Cody Gakpo. De Eindhovenaar is opnieuw opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal en gaat normaal gesproken ook naar het WK. Bij PSV zijn onder anderen Joël Drommel, Joey Veerman en Jordan Teze de afgelopen twee seizoenen in Oranje-(voor)selecties opgenomen geweest maar zij vallen er nu buiten. Veerman wacht overigens nog op zijn ‘haasje’.