Meerdere grote bedrijven scharen zich jaren achter PSV. Van links naar rechts Peter Wennink van ASML, Colette Cloosterman-Van Eerd van Jumbo, John van Hoof van CSU, Toon Gerbrands van PSV, Paul van Nunen van Brainport, Willem van der Leegte van VDL, Romke Swinkels (Swinkels Family Brewers) en Sylvia van Es (Philips).
Volledig scherm
PREMIUM
Meerdere grote bedrijven scharen zich jaren achter PSV. Van links naar rechts Peter Wennink van ASML, Colette Cloosterman-Van Eerd van Jumbo, John van Hoof van CSU, Toon Gerbrands van PSV, Paul van Nunen van Brainport, Willem van der Leegte van VDL, Romke Swinkels (Swinkels Family Brewers) en Sylvia van Es (Philips). © PSV

PSV sluit nieuwe megadeal met Brainport Eindhoven en verzekert zich van tientallen miljoenen

PSV maakt vandaag een nieuwe sponsordeal bekend die de club enkele tientallen miljoenen euro's oplevert. De club gaat na dit seizoen nog jarenlang door met de bedrijven die shirtsponsoring van Brainport Eindhoven mogelijk maken. Nieuw daarbij is schoonmaakonderneming CSU. 

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. PSV levert maar één Oranje-international, Simons naar Jong Oranje en El Ghazi open voor ‘Marokko’

  PSV levert maar één Oran­je-internatio­nal, Simons naar Jong Oranje en El Ghazi open voor ‘Marokko’

  PSV levert de komende interlandperiode maar één international aan de A-selectie van Oranje: Cody Gakpo. De Eindhovenaar is opnieuw opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal en gaat normaal gesproken ook naar het WK. Bij PSV zijn onder anderen Joël Drommel, Joey Veerman en Jordan Teze de afgelopen twee seizoenen in Oranje-(voor)selecties opgenomen geweest maar zij vallen er nu buiten. Veerman wacht overigens nog op zijn ‘haasje’.