Volledig scherm

PSV sluit trainingscomplex af met zwarte doeken (video)

EINDHOVEN - Geen pottenkijkers meer bij PSV. De besloten trainingen van de club zijn voortaan ook echt besloten en ook besloten wedstrijden zijn besloten. Het trainingsveld van PSV 1 aan de Oirschotsedijk is vanaf de straat onzichtbaar geworden doordat het helemaal is omheind met zwarte doeken.

De club voerde de besloten trainingen een jaar of acht geleden structureel in en tegenwoordig is er voor elke wedstrijddag structureel een besloten training. Verder is trainingscomplex De Herdgang altijd te bezoeken en ook de jeugdkant blijft open.


De doeken hingen al op delen van het complex, maar vanaf nu is ook spieken bij besloten trainingen op de Oirschotsedijk niet meer mogelijk. Volgens een woordvoerder van PSV zijn de doeken meer dan drie maanden geleden al besteld en heeft de beslissing om ze nu op te hangen niets met de huidige prestatiecurve te maken. De doeken werden later geleverd. "Dat ophangen van de doeken was ook gebeurd als we de afgelopen elf duels hadden gewonnen."

Vanaf vrijdag is trainingscomplex de Herdgang vanaf de openbare weg niet meer te zien. Het trainingsveld van PSV 1 aan de Oirschotsedijk is vanaf de straat onzichtbaar geworden doordat het helemaal is omheind met zwarte doeken.

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (37%)
  • Nee (11%)
  • Te vroeg om te zeggen (52%)
1778 stemmen