Volledig scherm
Cody Gakpo, Donyell Malen, Denzel Dumfries en Jordan Teze op weg naar een training van PSV in Zwitserland. © BSR Agency

PSV sluit trainingskamp in Zwitserland met bijna dezelfde basis af tegen OGC Nice

videoPSV sluit zondagavond het jaarlijkse trainingskamp in de zomer af na een oefenduel met OGC Nice. De wedstrijd begint al om 17.00 in het Stade de Copet in het Zwitserse Vevey.

De verwachting is dat PSV ongeveer met dezelfde basis start als woensdag, toen de ploeg tegen FC Sion oefende. Het enige vraagteken lijkt nog de positie van linksback. Mogelijk speelt Nick Viergever hier eenmalig, aangezien hij en Derrick Luckassen zondagmorgen niet meetrainden met de groep. Dat gold ook voor de andere beoogde basisspelers. 

Het is niet de verwachting dat Toni Lato, Ibrahim Afellay en Armindo Bruma al inzetbaar zijn bij PSV. Het trio werkte een extra individuele training af. Bruma en Lato zijn op korte termijn wedstrijdfit, mogelijk vrijdag al als PSV in Oosterhout tegen Aris Saloniki oefent. Op de inzetbaarheid van Afellay is nog geen datum te plakken, al nadert ook hij ogenschijnlijk het moment waarop hij weer wedstrijden kan spelen. Afgelopen week bleven Hirving Lozano, Ryan Thomas, Lars Unnerstall en Yanick van Osch in Nederland. De eerste drie keren de komende weken gefaseerd terug bij de groep, Van Osch wordt pas rond de winterstop terug verwacht. 

PSV