Heel PSV hapte afgelopen donderdag naar adem in Lissabon, op de foto staan Jorrit Hendrix, Michal Sadílek, Nick Viergever en Donyell Malen.
Volledig scherm
Heel PSV hapte afgelopen donderdag naar adem in Lissabon, op de foto staan Jorrit Hendrix, Michal Sadílek, Nick Viergever en Donyell Malen. © BSR Agency

PSV snakt naar een sprankje positiviteit en mag op zoek in Emmen

In het verre en koude Emmen gaat PSV zondagavond op zoek naar een sprankje positiviteit in barre tijden. De avond op De Oude Meerdijk wordt opnieuw een cruciale voor de Eindhovenaren, die onder leiding van Mark van Bommel in de laatste vijf uitduels alleen bij Sparta met veel pijn en moeite een punt mee wisten te nemen. Alle defensieve stabiliteit lijkt weg, getuige de vijftien tegengoals in die laatste vijf ontmoetingen op vreemde bodem (alle competities). 

 1. Peesjevee Podcast | ‘Benieuwd naar perspectief voor Adrian Fein nu Jorrit Hendrix verkast’

  Peesjevee Podcast | ‘Benieuwd naar perspec­tief voor Adrian Fein nu Jorrit Hendrix verkast’

  Met het vertrek van Jorrit Hendrix ontstaan bij PSV nieuwe perspectieven voor middenvelders die tot nu toe (al dan niet door blessures) nog niet veel in actie kwamen. PSV-watcher Rik Elfrink is in de zesde aflevering van de Peesjevee-podcast nieuwe stijl benieuwd naar het perspectief voor Adrian Fein, zeker nu hij niet inviel in de topper tegen Ajax. ,,Ryan Thomas, Mauro Júnior en Érick Gutiérrez waren eerder aan de beurt. Dat maakt het plaatje voor hem niet direct positiever.”
 2. PSV-trainer Schmidt heeft het helemaal gehad met Bas Nijhuis: ‘Hoef hem nooit van m'n leven meer te spreken’
  Video

  PS­V-trai­ner Schmidt heeft het helemaal gehad met Bas Nijhuis: ‘Hoef hem nooit van m'n leven meer te spreken’

  Roger Schmidt was zaterdagavond na Sparta-PSV blij dat zijn ploeg drie punten aan het 'sneeuwduel’ in Rotterdam overhield. ,,Een heel belangrijke en speciale wedstrijd”, zei de coach van PSV. ,,De omstandigheden maakten het moeilijk en ook het kunstgras, waar we niet aan gewend zijn. Het was een goede pot, waarbij Sparta en PSV allebei wilden voetballen en winnen. Zij scoorden knap, met een mooie goal. En als je dit veld ziet, kun je beter zelf als eerste scoren.”
 1. Samenvatting | SC Cambuur - Jong PSV
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Jong PSV kansloos onderuit op bezoek bij Cambuur

  22 januari
 2. Samenvatting | FC Volendam - PSV
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Reddingen Unnerstall bezorgen PSV plek in kwartfina­le KNVB-be­ker

  19 januari

PSV