Luuk de Jong was vorige week de aangever bij de goal van Joey Veerman in Monte Carlo.
Volledig scherm
Luuk de Jong was vorige week de aangever bij de goal van Joey Veerman in Monte Carlo. © AFP

PSV speelt tegen AS Monaco met dezelfde basis als in Monte Carlo

PSV staat dinsdagavond in de cruciale return in de derde voorronde van de Champions League met dezelfde elf spelers aan de aftrap als vorige week in Monte Carlo, toen AS Monaco op 1-1 werd gehouden. Dat betekent dat Ibrahim Sangaré en Philipp Max fit genoeg zijn bevonden om te spelen. Ismael Saibari start aan de rechterkant van de voorhoede en krijgt de voorkeur boven Johan Bakayoko. 

 1. PSV beraadt zich op opvolging De Jong, Arnesen is nog niet formeel benaderd en nu niet de eerste optie
  PREMIUM

  PSV beraadt zich op opvolging De Jong, Arnesen is nog niet formeel benaderd en nu niet de eerste optie

  Na het vertrek van John de Jong beraadt PSV zich op een nadere invulling van de positie van de technisch directeur. Daarbij is volgens bronnen rond de situatie de naam van Frank Arnesen gevallen en is hij ook gepolst, maar op dit moment is Arnesen niet formeel door PSV benaderd. De verantwoordelijken bij de club verwachten nu ook niet dat hij de baan van De Jong gaat overnemen.
 2. Peesjevee-podcast: ‘Dit is het volledige verhaal over het vertrek van John de Jong en de huidige bestuurlijke situatie bij PSV’

  Peesjevee-pod­cast: ‘Dit is het volledige verhaal over het vertrek van John de Jong en de huidige bestuurlij­ke situatie bij PSV’

  In de Peesjevee-podcast van deze week discussiëren PSV-supporter Mascha Prins, journalist Paul Post en PSV-watcher Rik Elfrink van het ED over de bestuurlijke situatie bij PSV en het vertrek van technisch directeur John de Jong bij de club. Elfrink denkt het volledig verhaal te kennen en vertelt hoe het in zijn ogen gegaan is. ,,Hoe vervelend ook wellicht voor iedereen, maar ik vond het verhaal van Marcel Brands niet goed en niet consistent”, vertelt hij.