Maxi Romero is nog lang niet fit, gaf trainer Roger Schmidt zondag aan.
Volledig scherm
Maxi Romero is nog lang niet fit, gaf trainer Roger Schmidt zondag aan. © ANP

PSV-spits Maxi Romero is na bijna acht maanden revalideren nog verre van fit

Bij PSV is spits Maxi Romero (22) nog geen zekerheidje voor het begin van het nieuwe seizoen. ,,Hij moet eerst fit worden”, zegt trainer Roger Schmidt over de Zuid-Amerikaanse aanvaller. ,,En dat is hij nog verre van. Hij heeft vorig jaar een zware blessure opgelopen in de Europa League-voorrondes en heeft daarna nog een kleinere operatie nodig gehad.”

 1. Ruud van Nistelrooij kan leven met het resultaat van PSV: ‘De tank raakte leeg bij ons’

  Ruud van Nistel­rooij kan leven met het resultaat van PSV: ‘De tank raakte leeg bij ons’

  Trainer Ruud van Nistelrooij van PSV kon dinsdagavond na afloop van AS Monaco-PSV (1-1) wel leven met het gelijkspel dat zijn ploeg uit het vuur had gesleept. PSV had lang uitzicht op meer en leek al met een been in de Champions League-playoffs te belanden, maar moest in de tweede helft toch een teleurstelling slikken bij een standaardsituatie. Axel Disasi zette goed door en kon de PSV-defensie kloppen.
 2. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’

PSV