Volledig scherm
Hirving Lozano © BSR/SOCCRATES , BSR Agency

PSV stoomt Lozano en Bergwijn klaar

Steven Bergwijn en Hirving Lozano zijn waarschijnlijk gewoon inzetbaar in het duel van PSV met FC Utrecht. Ze maken in principe deel uit van de wedstrijdselectie, tenzij er zondag een afwijkende fysieke reactie is na hun trainingen van zaterdag. PSV bereidde zich voor op het duel met de Domstedelingen, dat zondag om 16.45 uur wordt gespeeld. 

Begeleiding

Het zag er de hele week al goed uit voor Bergwijn en Lozano, die na begeleiding van de medische en technische staf zijn klaargestoomd voor het duel met FC Utrecht. Bergwijn viel zondag uit in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard en op het veld leek zijn blessure er niet goed uit te zien. Onderzoek in het ziekenhuis bracht geen schade aan het licht. Lozano doorliep alle protocollen nadat hij twee weken geleden in het duel met FC Groningen een hersenschudding opliep. 

Of beide spelers vanaf de aftrap kunnen starten, wordt zondag duidelijk.  

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV