Cody Gakpo bij de laatste wedstrijd van seizoen 2021-2022 voor PSV, in Zwolle.
Volledig scherm
Cody Gakpo bij de laatste wedstrijd van seizoen 2021-2022 voor PSV, in Zwolle. © Pro Shots / Niels Boersema

PSV-supporters eventjes in vervoering na bericht over Cody Gakpo

PSV-supporters waren vrijdag online eventjes in vervoering na een ultrakort bericht over Cody Gakpo op de officiële PSV-site. Hij blijft nog een jaar langer in Eindhoven, zo viel hele korte tijd in een kop te lezen. Het bericht was abusievelijk verschenen en een typisch gevalletje van ‘waar gehakt wordt, vallen spaanders’. 

 1. Til voor bijna vier miljoen naar PSV, dat nog even moet afwachten of zijn transfer volledig wordt goedgekeurd
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  Til voor bijna vier miljoen naar PSV, dat nog even moet afwachten of zijn transfer volledig wordt goedge­keurd

  Guus Til staat als het aan Spartak Moskou, PSV en Til zelf ligt de komende vier jaar onder contract in Eindhoven, inclusief een optiejaar. De middenvelder wordt voor een kleine vier miljoen euro (met bonussen) overgekocht vanuit de Russische club. De overeenkomst tussen de clubs en speler is kogeltje rond, maar het is nog even afwachten hoe de voetbalbonden ernaar kijken. Volgens juristen in Rusland is de constructie gewoon toegestaan.
 2. Voetbal is een missie, een strijd en eigenlijk alles voor Ruud van Nistelrooij
  PREMIUM
  EERSTE TRAINING

  Voetbal is een missie, een strijd en eigenlijk alles voor Ruud van Nistel­rooij

  De komende weken is het nog even een draaideur bij PSV. Ruud van Nistelrooij weet waar hij aan begint en snapt na een kleine drie decennia in het betaald voetbal dat zijn selectie pas later rondkomt. Maandag trainde hij met het eerste fundament van dit seizoen, voorlopig nog bestaand uit veel Jong PSV'ers. Daarna volgde zijn eerste persconferentie, waarin keeper Walter Benítez werd aangekondigd.

PSV