Volledig scherm
PSV-supporters komen zaterdag voor de laatste training voor Ajax-PSV bij elkaar om hun ploeg aan te moedigen in aanloop naar de topper. © ANP Pro Shots

PSV-supporters gaan PSV zaterdag bij laatste training voor topper met Ajax oppeppen

Supporters van PSV komen zaterdag bij de afsluitende training van PSV voor de topper tegen Ajax op De Herdgang bij elkaar om het team nog eenmaal op te peppen voor de kraker in Amsterdam. 

Ze willen de PSV'ers nog even later merken dat ze op hun steun kunnen rekenen in de Johan Cruijff Arena en hopen op winst. PSV heeft besloten dat een beperkt deel van de training voor deze gelegenheid open is. Normaliter traint de club de laatste twee dagen voor een wedstrijd besloten. 

PSV staat er uitstekend voor in de eredivisie en bij winst in Amsterdam lijkt de titel PSV nauwelijks meer te kunnen ontgaan. Ajax en Feyenoord staan dan sowieso 13 en 14 punten achter. AZ zit met 8 punten achterstand nog wel op het vinkentouw, maar vooral Ajax wordt in Eindhoven gezien als de belangrijkste concurrent voor de landstitel. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schaduwschutter Pereiro blijft hard trainen na teleurstelling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Schaduw­schut­ter Pereiro blijft hard trainen na teleurstel­ling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Gastón Pereiro was tot zaterdagavond de laatste PSV'er die in een officieel duel in reguliere tijd een penalty had gemist. Op 22 januari 2017 ging zijn strafschop er in de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet in. Daarna werkte hij zich alsnog op tot de vaste strafschoppennemer van PSV, nadat eerst Siem de Jong een einde maakte aan een waar penaltycomplex van PSV en Marco van Ginkel zelfs uitgroeide tot een penaltyfenomeen.
  2. Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn kreeg tot het einde van 2017 regelmatig te horen dat hij veel dreiging had, maar dat het rendement te vaak uitbleef. Dit jaar heeft de aanvaller van PSV op alle fronten enorme progressie geboekt. Met 14 treffers en 13 assists in de eredivisie in 2018 onderstreept hij zijn dadendrang. In seizoen 2018-2019 is hij in zestien duels bij vijftien goals betrokken. Steven Bergwijn is een vedette in de eredivisie geworden.

PSV