Volledig scherm
PSV-supporters komen zaterdag voor de laatste training voor Ajax-PSV bij elkaar om hun ploeg aan te moedigen in aanloop naar de topper. © ANP Pro Shots

PSV-supporters gaan PSV zaterdag bij laatste training voor topper met Ajax oppeppen

Supporters van PSV komen zaterdag bij de afsluitende training van PSV voor de topper tegen Ajax op De Herdgang bij elkaar om het team nog eenmaal op te peppen voor de kraker in Amsterdam. 

Ze willen de PSV'ers nog even later merken dat ze op hun steun kunnen rekenen in de Johan Cruijff Arena en hopen op winst. PSV heeft besloten dat een beperkt deel van de training voor deze gelegenheid open is. Normaliter traint de club de laatste twee dagen voor een wedstrijd besloten. 

PSV staat er uitstekend voor in de eredivisie en bij winst in Amsterdam lijkt de titel PSV nauwelijks meer te kunnen ontgaan. Ajax en Feyenoord staan dan sowieso 13 en 14 punten achter. AZ zit met 8 punten achterstand nog wel op het vinkentouw, maar vooral Ajax wordt in Eindhoven gezien als de belangrijkste concurrent voor de landstitel. 

  1. Cocu wil niet meer dat PSV'ers zich in balbezit verstoppen

    Cocu wil niet meer dat PSV'ers zich in balbezit verstoppen

    Een topploeg moet zich na elke nederlaag oprichten en revancheren, vindt PSV-trainer Phillip Cocu altijd. In Groningen krijgt zijn team de gelegenheid om een ander gezicht dan zondag te tonen, toen een zwak PSV geen schijn van kans had bij Ajax. ,,Het allerbelangrijkste is wat mij betreft dat iedereen bij ons de bal moet willen hebben", zei de coach dinsdag op trainingscomplex De Herdgang. ,,Binnen het team leeft ook dat we een goede reactie willen geven."

PSV