Volledig scherm
Het nieuwe PSV-thuisshirt, getoond door nieuweling Bruma. © Screenshot Twitter.com/PSV

PSV-supporters in de rij voor nieuw thuisshirt, dat eerbetoon aan Frits Philips bevat

Enkele honderden PSV-supporters stonden vrijdagavond in de rij voor de PSV Fanshop om een nieuw thuistenue te bemachtigen. Ze konden ook handtekeningen van een aantal PSV’ers krijgen. De club presenteerde vrijdag het shirt voor het nieuwe seizoen en het tricot werd door velen gewaardeerd. 

Opvallend detail is dat het shirt aan de achterkant het nummer van de stoel van wijlen Frits Philips in het Philips Stadion bevat, die altijd een groot supporter van de club was. De in 2005 overleden Philips geldt als Eindhovens icoon en was vanaf de beginfase van het in 1913 opgerichte PSV al actief bij de club. Mark van Bommel vierde de titel van 2005 met hem op de tribune in het Philips Stadion. 

  1. Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Een bijzondere zege van PSV, op dinsdagavond. Na een late 1-2 achterstand tegen FC Basel boog de ploeg van Mark van Bommel in extremis de zaak om en werd het nog 3-2 in het Philips Stadion. ,,Hoe mooi is het om zo te eindigen”, zei hij. ,,Ja, dit voelt anders dan een 3-2 na bijvoorbeeld zestig minuten. Dit zijn speciale momenten waar je even van moet genieten. Maar zaterdag gaan we weer naar Amsterdam.”

PSV