Romário de Souze Faria en op de achtergrond Juul Ellerman, de grote mannen tijdens PSV-Steaua Boekarest op 1 november 1989.
Volledig scherm
Romário de Souze Faria en op de achtergrond Juul Ellerman, de grote mannen tijdens PSV-Steaua Boekarest op 1 november 1989. © ANP

PSV-supporters kijken legendarisch duel met Steaua Boekarest terug om voetbalhonger te stillen

Voetbalsupporters kunnen door de corona-crisis voorlopig niet van actuele beelden van hun favoriete sport genieten. Sportzenders grijpen daardoor tamelijk massaal terug op historische wedstrijden uit het verleden, die voor herbeleving zorgen. 

 1. AS Roma benoemt nieuwe directeur en houdt interesse in John de Jong als technische baas

  AS Roma benoemt nieuwe directeur en houdt interesse in John de Jong als technische baas

  AS Roma heeft in de persoon van Tiago Pinto (36) een nieuwe sportdirecteur benoemd. Hij wordt gehaald van het Portugese Benfica en moet de club als een soort directievoorzitter gaan leiden. Daarmee is de mogelijke gang van technisch directeur John de Jong van PSV naar Italië nog niet compleet van de baan. De bedoeling was tot voor kort nog dat Pinto een technisch directeur bij zich krijgt. De Jong zit voor die positie nog in portefeuille bij de club uit de Italiaanse hoofdstad, net als bijvoorbeeld Markus Krösche van RB Leipzig.
 1. Samenvatting: PSV laat in Enschede twee dure punten liggen
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: PSV laat in Enschede twee dure punten liggen

  22 november
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

PSV